MÖT DIN GUIDE / GUIDER

ÖVNING FÖR ATT MÖTA DIN GUIDE / GUIDER

Detta är en meditation som gör det möjligt för dig att kommunicera med din guide, din skyddsängel, en nära släktning eller vän på andra sidan.

Ligg ner med slutna ögon, armarna längs sidorna eller sätt dig i meditationsställning. Börja med att andas lugnt och meditativt, andas in genom näsan ett djupt andetag, fyll hela lungan. Andas sedan ut långsamt via munnen. Ta ännu ett lugnt och skönt andetag, för in ny kraft, kärlek till ditt inre och förbered dig på meditation. Andas ut all stress och slut ögonen. Andas hela tiden lugnt genom näsan.

Det är ett oändligt vackert solljus, ett vitt vackert ljus i ditt inre. Framför dig ser du en vacker trappa med 14 trappsteg.  Där finns en perfekt ledstång att hålla sig i och du håller dig i den samtidigt som du går uppför. Gå upp på första trappsteget och ta ett djupt andetag - andas in och andas ut. Nu tar du trappsteg nr 2 och fortsätt så alla de 14 trappstegen. Nu ser du en lång korridor med många dörrar. Du får syn på en dörr med ditt namn på, gå dit, öppna dörren och kliv in.Nu ser du det gudomliga ljuset som omsluter dig. Du kommer till en ny korridor som du går djupare och djupare in i. Du kommer allt djupare in i ditt inre. Ju längrein du går ju mer avslappnad känner du dig. För inne i ditt allra innersta finns bara harmoni och lugn. Kärnan av dig själv finns där inne, din innersta kunskap om vem du är och var du kommer ifrån.

Du går nu med ljus i ryggen, det för dig djupare in i lugnet som du känner nu och du kommer in till ditt innersta rum. Du sätter dig på golvet och känner hur ljuset kommer till dig via taket och du känner att den villkorslös kärleken omsluter dig. Allting är så vackert.

Här vilar du ett par minuter och fångar känslan av lugn, harmoni och tillit. Tänk tanken på den du vill träffa. Din guide, din skyddsängel, din släktning och välkomna den. När personen från andra sidan kommer, be om budskap till dig och om den vill att du ska göra något för den.

Nu är det bara att insupa all den energi och kunskap du får från besöket du har framför dig. Var i denna energi så länge du själv känner att du behöver. När det känns färdigt, glöm inte bort att tacka för det du har fått. Krama om den som har lämnat budskapet och låt den gå. Du vet att ni kommer att träffas igen.

Med ljuset i ryggen går du tillbaka till den långa korridoren, följer den och för varje steg du tar känner du dig alltmer avslappnad och lättad. Följ korridor tills du kommer till de 14 trappstegen och ta ett trappsteg i taget, stanna upp och andas och ta nästa och förbered dig på att komma tillbaka till den yttre världen igen. 

Om du inte skulle få ngt möte så ge inte upp. Försök igen vid ett annat tillfälle - eller föreställ dig ett läkande ljussken om du inte ser din guide. Allt sker så som det ska ske just nu för just dig - ingen stress. Din guide kontaktar dig när du är mogen - när tiden är inne!! ❤

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.11 | 20:10

Monika har gett mig vägledning vid tre tillfällen. Det har med facit i hand varit klockrena o prickat in i detalj. Hoppas även att den senaste blir super👍!

...
17.01 | 11:23

hej och tack för fina ord. Vad heter din sida? Kul att hitta likasinnade :) / ljus och kärlek

...
16.01 | 10:50

Fin sida kul att se att du har samma intresse som mig och använder samma hemsida ha det bra

...
21.04 | 13:23

Underbart vacker sida Moa !!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS