Våra ärkeänglar
Alla kan få hjälp !
Ärkeänglarna är mycket kraftfulla som övervakar skyddsänglarna. De är inte knutna till någon religon. De beskyddar och vägleder oss.

Ärkeänglarna är obegränsade i tid och rum så de kan vara samtidigt hos alla som kallar på dem.

Vem som helst kan kalla på en ärkeängel. Du behöver inte uttala någon formell åkallan. Att bara tänka på ärkeängelns namn räcker för att kalla den till din sida när du behöver. Kalla på den ärkeängel som just nu kan hjälpa dig med det du behöver.

Här nere är några du kan tillkalla vid behov:

RAFAEL
betyder "Han som Gud helade", representerar den läkande kraften och du kan se honom med en stav. Färg = Grön och hjäper att heala sårade och kränkta människor. Kristall = Smaragd eller Malakit. "Kära ärkeängel Rafael, tack för att du fyller mig och mina kära med ditt helande ljus av Guds rena kärlek"

MIKAEL betyder "Han som är lik Gud", väger onda gärningar mot goda och avbildas med ett svärd. Färg = Blå, mörklila eller guld och hjälper hela självförtroende och komma i kontakt med din själ, ger trygghet vid rädsla och fara, saker som krånglar. Han är ärkeängeln som också ger oss mod att förändra, styrkan att följa vår egen sanning. Kristall= Sugelit. "Tack ärkeängel Mikael för att du beskyddar mitt hem och de saker som vi har så vi kan känna oss trygga och lugna"

GABRIEL  står för hopp och kärlek, "Gud är min styrka" avbildas med en lilja. Färg = Vit och hjälper att skapa ordning både känslomässigt och praktiskt.

URIEL betyder "Elden av Gud" och är naturens ängel, siarkraften och visdomen som avbildas med en bok. Färg = vinröd och guld eller rubinröd och hjälper att hela problem i relationer och i det förflutna, att ge inre frid.

JOPHIEL betyder "skönheten av Gud". Färg = Mörkrosa och hjälper att rena platser från negativ energi, ger visdom och vägledning. Jophiel motarbetar stress och vill att vi ska ut i naturen för att hämta kraft - det är bästa sättet att rensa ut dåliga energier. Kristall = Rubellit eller mörkrosa Turmalin. " Älskade ärkeängel Jophiel, tack för att du hjälper mig att göra mina tankar kärleksfulla och skapa ett vackert liv"

ARIEL
betyder "Guds lejon eller Guds hjärta". Färg = Ljusrosa och specialitet är healing till framförallt djuren och moder jord. Kristall = Rosenkvarts. "Kära ärkeängel Ariel, hjälp mig att ta kontakt med naturens helande kraft och dess andeväsen"

METATRON betyder "Närvarons ängel eller han som har tronen bredvid den gudomliga källan". Arbetar med de universiella energierna som t ex att hantera tiden på ett effektivt sätt. Kristall = Vattenmelonturmalin. " Älskade ärkeängel Metatron, tack för att du hjälper mig att fördjupa min förbindelse med livets källa och att du guidar mig att känna och förstå den djupa kärlek som kommer från det gudomliga"

CHAMUEL betyder han som ser Gud. Hjälper oss finna nya relationer, vänner, arbete, kärlek, din livsuppgift eller ett borttappat föremål. Kristall= Fluorit  "Tack älskade ärkeängel Chamuel för att du fyller mig med ren gudomlig fred så jag kan vila i lugn och ro och veta att du, alla änglar och gud vakar över oss"

SAMUEL betyder "han som såg Gud". Färg = Rosa och hjälper att se ditt eget värde, utveckla kärlek och se Gud i dina medmänniskor.

ZADKIEL betyder "Rättmätighet av Gud". Färg = Violett och hjälper att känna glädje och att förlåta.
ATT KALLA IN ÄRKEÄNGLARNA

Kalla in Rafael, Gabriel, Mikael och Uriel.

Det tar ca 15-20 minuter. Tänd gärna ett ljus för varje ängel.

Säg kom framför mig Rafael och se för din inre syn hur Rafael kommer från öster. Gult sken.

Säg kom bakom mig Gabriel och se för din inre syn hur Gabriel kommer från väst. Han är i skimrande blått.

Säg kom på min högra sida Mikael och se hur Mikael kommer från söder. Han är i flammande rött.

Säg kom på min vänstra sida Uriel och se hur Uriel kommer från norr. Färgerna är årstidens alla färger.

Var nu öppen för känslor och förnimmelser och lyssna inåt. Du kanske känner att rummet blir kallt och du kanske får en pirrande känsla någonstans i kroppen. De kraftfulla energierna  från ärkeänglarna anländer och ger dig det du behöver och ger sig av när de vill så bara ta emot vad som händer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ingrid Nilsson | Svar 08.03.2014 19.04

Fin och inspirerande sida Moa !
Allt gott ! Kram Ingrid

RoseMarie | Svar 08.02.2014 19.44

Jag fick en underbar ro i kroppen av denna sida.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.11 | 20:10

Monika har gett mig vägledning vid tre tillfällen. Det har med facit i hand varit klockrena o prickat in i detalj. Hoppas även att den senaste blir super👍!

...
17.01 | 11:23

hej och tack för fina ord. Vad heter din sida? Kul att hitta likasinnade :) / ljus och kärlek

...
16.01 | 10:50

Fin sida kul att se att du har samma intresse som mig och använder samma hemsida ha det bra

...
21.04 | 13:23

Underbart vacker sida Moa !!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS