KONTAKTA MIG HÄR TILL VÄNSTER
BEHÖVER DU NÅGON ATT PRATA MED?
                 Ta kontakt med mig via "kontakta mig" här till vänster så kommer vi överens om en Reading / Healing och en tid som passar just dig. 

Kom ihåg att alltid skriva er mailadress så jag kan göra en återkoppling till er.    

Du ställer din fråga eller frågor och jag ger dig svar/vägledning. Kom ihåg att det är hur du frågar som du får svar.Jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt, inga frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör.

Eller om du väljer en Reading / vägledning för 1 månad, 3 månader, 1 år osv. Du kan känna dig trygg när du kontaktar mig.

Jag är utbildad för att ge dig det bästa stöd du just nu behöver. Jag har tystnadsplikt.

Vi är alla på väg någonstans, om vi är 20, 40 eller 70 år. Vart är Du på väg? Är du nöjd med den riktning ditt liv har tagit hittills, den väg du valt? Det liv du lever idag har du själv valt, vi har alltid ett val.

Det är aldrig för sent att välja en annan riktning, det handlar om att se sina möjligheter, hitta lösningar och ha modet att våga. Modet att våga leva det liv du drömmer om eller helt enkelt vill ha.

Livet är ditt - valet är ditt - möjligheterna är dina!

Men i allt detta kan det utan tvekan uppstå massa massa tankar och funderingar. Gör jag rätt? Hur blir det? Då är det skönt att kunna ringa någon professionell seriös person för att få råd och vägledning. Jag är oerhört ödmjuk inför min uppgift att få förtroendet från er och att kunna hjälpa så många där ute  och att ni återkommer.

Jag tror att det bästa vi kan göra är att vara oss själva förståss och inte vara en perfekt version av oss själva för att behaga andra. Vi kan skapa oss vår egen lycka och vi lär oss så mycket värdefulla saker av alla våra erfarenheter. 

Jag får mycket positiv respons och har många fasta kunder och jag vet att just nu och idag är jag på rätt väg! Ska också säga att det ibland har hänt med en del kunder att energierna inte har fungerat mellan oss. Då är jag givetvis ärlig och talar om det och hänvisar till någon kollega med förhoppning att det fungerar bättre där - jag är seriös som sagt.

Ibland får man kanske inte det svar man själv hade önskat. Jag försöker absolut inte att försköna något utan är 100% ärlig. Men valet är alltid som sagt ditt, jag vägleder för att ge dig bästa möjlighet att skapa det bästa för just dig här och nu, men valet om vilken väg du väljer - är ditt.  
 
Din fråga - hur du ställer frågan / bestämmer också svaret du får. Så tänk dig noga för HUR du ställer en fråga. 

Hör av dig via "kontakta mig" här till vänster så ska vi komma överens om en lösning som är bra för just dig :) (det du skriver på kontaktsidan publicerar jag givetvis inte när det gäller privata saker)

Ett krav jag har är att du dock måste ha fyllt 18 år.

 

SORG - KARMA -

Vad är sorg? Ja det kan va så olika för var och en av oss, men tyvärr är det nog så att ingen slipper undan. Det viktigaste är hur man hanterar sorgen när den kommer - allt är ju så individuellt. Men att ge sig tid att sörja, det måste man förr eller senare innan man kan "starta om".
En sak är säker - släpp allt du inte mår bra av. Vänd obalanserna/dåliga energierna - bort bort. Allt blir vad vi själva gör det till, men lyssnar vi inåt blir det bra:) Ha tilliten till din inre röst.

Trauman lagras i amygdala och enda sättet att nå dit är via luktsinnet. Amygdala är två mandelformade små delar av vår hjärna. Därför vurmar jag så starkt för regndroppsterapin - genom dess dofter inverkar den på 3 sätt, dofterna samt behandling av fotsulor och ryggraden. Läs gärna mer under eteriska oljor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lena | Svar 26.03.2012 00.14

Jättefint, intressant .. & spännande hemsida <3 Kram Lena

sussie | Svar 22.02.2012 21.41

kanonfin sida gumman

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.11 | 20:10

Monika har gett mig vägledning vid tre tillfällen. Det har med facit i hand varit klockrena o prickat in i detalj. Hoppas även att den senaste blir super👍!

...
17.01 | 11:23

hej och tack för fina ord. Vad heter din sida? Kul att hitta likasinnade :) / ljus och kärlek

...
16.01 | 10:50

Fin sida kul att se att du har samma intresse som mig och använder samma hemsida ha det bra

...
21.04 | 13:23

Underbart vacker sida Moa !!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS